Pas Ramës, ky është kandidati për kryetar bashkie që i këndon qytetit të tij (VIDEO)

“Tirona” ishte kënga dhe simboli i Edi Ramës në fushatën e tij të dytë për të fituar në bashkinë e Tiranës.

Aso kohe kjo taktikë rezultoi shumë e suksesshme, pasi Rama jo vetëm që ia doli të fitonte zgjedhjet, por qëndroi në krye të bashkisë Tiranë për më shumë se 11 vite dhe më pas do të merrte edhe drejtimine  vendit në vitin 2013.

Duket se rrugën e Ramës po ndjek një tjetër kandidat për kryetarë bashkie këto zgjedhje. Bëhet fjalë për Gledian Llatjan, kandidat i PS në Elbasan.

Llatja në bashkëpunim me grupin e njohur muzikor, “Alar Band” i këndon qytetit edhe pse teskti i tij është shumë i shkurtër në stil “rap”.

Kënga e Gledjan Llatjas: