Olta Gixhari i lë të gjithë me gojë hapur me foto nga plazhi, por Xhemi nuk e lë rehat…

Olta Gixhari, një nga aktoret më të mira dhe të bukura shqiptare të viteve të fundit ka provokuar sërish në rrjetet sociale.

Duke postuar një foto, pranë një dërrase sërfi, Gixhari ka bërë edhe përshkrim shumë pikat.

“Do pres për dallgën perfekte”, shkruan Olta, duke lënë diçka të nënkuptuar.

Nisur nga ky shkrim, Xhemi i komenon: “Nuk e di si te le dallga me prit ty”, duke e thumbuar akoma dhe më shumë

Por edhe Olta nuk e la më aq, duke i shkruar|:“Jane t’poshtrra kto mi”.