FOTO/ Është nënë e dy vajzave, Emina Cunmulaj “çmend” rrjetin me trupin e saj

Emina Cunmulaj është një nga vajzat shqiptare me trupin më të bukur. Ajo mund të ketë sjellë në jetë dy vajza, por ama trupi i saj duket sikur në këto vite nuk ka shenja të ndonjë shtatzënie apo lindjeje.

Pas publikimit të saj të gjithe menduan se ishte një foto e disa viteve më parë.

Në fakt jo! Fotoja në fjalë të cilën 35-vjeçarja e shoqëroi me diçiturën “Goditi ata me gjërat që ke 100% reale” është e ditëve të fundit dhe duhet thënë se të gjithë u shastisën nga linjat e Eminës, e cila në maj të vitit të shkuar solli në jetë vajzën e dytë.