Gazetari publikon foton, Alvin Berisha ndryshon rrënjësisht pamje

Historia e vogëlushit shqiptar Alvin Berisha, preku zemrat e të gjithë shqiptarëve. Disa ditë më parë ai fatmirësisht shpëtoi nga kampet e ISIS dhe ju bashkua familjarëve të tij.

Mungesa e ushqimit, punët e rënda që ai detyrohej të bënte e kishin shëndruar atë në një djalë të vuajtur, por sot ai ka pësuar një ndryshim rrënjësor.

Gazetari Taunlant Kopliku ka postuar një foto në rrjetin e tij social, duke na prezantuar një tjetër Alvin, nga ai që kemi parë deri tani, bashkangjitur me një shkrim për 11-vjeçarin.