Partizanët në bulevard/ Ylli Rakipi: Rama si Enver Hoxha

I ftuar në emisionin “Provokacja” gazetari, Ylli Rakipi ka komentuar vendosjen e “Partizanëve” në bulevard.

“Tani nxjerr heronjtë, dëshmorët. Pastaj nëse ka probleme me dëshmorët nxjerr katër veta që kanë vrarë diversantët.Pastaj del Paskal Milo dhe thotë ja nxorrëm edhe katër që u vranë nga diversantët”.“KÇK”-në”

Rakipi e quan një shpikje të kryeministrit Rama, njësoj si Enver Hoxha shpiku grupe armiqësore:

“Ke parë kryeministër që të dalë të thotë: Organizata më e rrezikshme është KÇK-ja.Ai shpiku KÇK-në, si Enver Hoxha që shpikte grupe armiqësore”, – shprehet Rakipi.