E takon për herë të parë, Macron nuk i reziston dot kryeministres së Finlandës, e puth dhe e perqafon

Kryeministrja e re e Finlandës, Sanna Marin, ka qenë e praniahme në Samitin e BE-së ku tërhequr vëmendjenvëmendjen e të gjithëve. Ajo që që bëri më shumë përshtypje në këtë samit ishte takimi më shumë se i përzemërt i presidentit francez Macron, me 34-vjeçaren mjaft simpatike.

Macron dhe Sanna Marin ishte hera e parë që takoheshin, presidenti francez nuk ka i ka rezistuar dot kryeministres më të re, duke shfaqur diçka përtej miqësisë mes liderëve në botë.