Në pritje të ëmbël, këngëtarja Olta Boka shtatzënë me djalin e ish-deputetit

Këngëtarja Olta Boka raportohet se është në pritje të fëmijës së parë me të dashurin e saj Ivi.

Sipas burimeve për Iconstyle, Olta është shtatzënë dhe do të bëhet nënë së shpejti.

Burimet shtuan se barku i saj i rrumbullakosur tashmë është i dukshëm.

Por vetë këngëtarja nuk ka bërë ende një deklaratë për të konfirmuar lajmet.

Olta e ka mbajtur lidhjen e saj me djalin e ish-deputetit Shezai Rrokaj shumë private dhe foli për herë të parë për romancën me të vitin e kaluar.