Peticioni për Teatrin/ Goci: Për 1 orë u mblodhën 6 mijë firma në Durrës

Në fjalën e mbajtur te protetesta e Teatrit, pedagogu Ervin Goci u shpreh se në qytetin e Durrësit u mblodhën 6 mijë e 8 firma për peticionin për rindërtimin e Teatrit.

Goci thotë se nesër do të vijohet në Shkodër dhe do të shkohet kështu në shumë qytete me peticionin që në kokë ka rindërtimin e Teatrit Kombëtar.