Regjistrohet aksidenti i dytë në Korçë, ka të plagosur

Korça numëron aksidentin e dytë brënda pak minutash.

Pas atij të ndodhur në zonën e spitalit, i fundit ka ndodhur në zonën pranë Medresesë ku dy automjete janë përplasur me njeri-tjetrin.

Sipas informacioneve të deritanishme, shkak i aksidentit është bërë Volksëagen, që i ka prerë rrugën Benzit.

Nga aksidenti kanë mbetur dy të plagosur rëndë dhe shumë dëme material.