Pandemia/ Infektohet shefi i policimit në komunitet

Është infektuar me virusin shefi i policimit në komunitet, në qytetin e Elbasanit. Rasti i fundit e ka çuar në 4 numrin e infektimeve rë radhët e policisë.

Menjëherë është karantinuar 40-vjeçari, gjithashtu edhe drejtori i policisë së Qarkut, i cili ka rezultuar pozitiv.

Më herët janë infektuar edhe shefi i qarkullimit rrugor dhe dy punonjës policie.