Arriti linjat perfekte në pak kohë, Anxhela Peristeri nuk konsumoi më këtë produkt dhe ra nga pesha


Por si ka arritur Anxhela të bie drastikisht nga pesha? Këngëtarja ka hequr dorë vetëm nga një produkt ushqimor dhe këtë e ka zbuluar sot në emisionin “E diell”.

Anxhela tha se gatuan vetëm ushqime të shëndetshme dhe se rrallë ndodh që të porosisë diçka nga jashtë.