E frikshme ajo që po ndodh në Lezhë, po rrezikohen seriozisht disa banesa

Disa banesa janë në rezik në Lezjës pasi vatra e zjarrit në masivin pyjor në fshatin Manati në Lezhë vazhdon të avancojë.

Flakët po ju afrohen gjithnjë e më shume zonës së banuar pranë rrugës nacionale Lezhë-Milot, duke vënë në rr.ezik banesat.

Ndërkohë në terren ndodhen forcat zjarrfikëse dhe punonjësit e shërbimit pyjor të cilët po punojnë për vënien nën kontroll të flakëve të zjarrit./ShkodraNews