E rëndë/ Përplasje mes bandave, i plagosuri nxjerr armën në mes të qytetit(VIDEO)

Një përpl asje me ar më ka ndodhur në një ndër rrugët e Stambollit, një situatë e pazakontë që u fiksua nga kamerat e sigurisë.

Dy grupe u përplasën fillimisht fizi kisht me njeri-tjetrin në lagjen “Fatih” të Stambollit duke bërë që më pas të nxjerrin edhe ar mët.
Ky moment është kapur edhe nga kamerat e sigurisë, ku duket se njëri nga personat e përfshirë fillimisht pla goset në këmbë nga kundërshtarët dhe ndërkohë që është i shtrirë, nxjerr pisto letën dhe që llon disa herë në drejtim të tyre.

Nga shkëmbimi i zjarrit mbetën të plagosur dy persona, mes tyre një grua e cila ishte duke kaluar në zonë.