Ka fituar Nobelin në mjekësi/ Imunologu jep lajmin më të mirë që nga fillimi i pandemisë COVID19

Një lajm i mirë që e gjithë bota po pret vjen së fundmi nga imunologu Jules Hoffmann, i cili është njëkohësisht dhe fitues i Nobelit për mjekësi.

Ai ka deklaruar se nuk do të ketë një valë të dytë të koronavirusit.

“Nuk do të flisja për valën e dytë. Në Kinë nuk ndodhi për shembull”, u shpreh ai gjatë një konference në Milano.

Ndërsa përsa i përket rihapjes së shkollave, Hoffmann iu drejtua kolegëve italianë duke u thënë se fëmijët janë më pak të ndjeshëm ndaj infeksionit sesa të moshuarit.

“Nëse jemi të kujdesshëm, nuk do të ketë nevojë për një izolim të ri”, shtoi i bindur Hoffmann.