Shpërthimi tronditës në Tiranë, zbulohet gabimi i autorëve që i shpëtoi jetën Preng Gjinit

Preng Gjini, shënjestra e at.entatit të mbrëmshëm në Tiranë, shpëtoi vetëm prej një gabimi të autorëve.
Mësohet se Gjini ka kaluar çdo rr.ezik për jetën dhe mjekët janë optimist se do ta kalojë pa asnjë pasojë të parikuperueshme.

Kjo ka ndodhur se tr.itoli i ka qenë vendosur mjetit në sediljen e pasagjerit, pasi Gjini udhëtonte gjithnjë i shoqëruar dhe rrallë e ngiste vetë makinën.

Autorët e kanë ditur këtë fakt dhe ndaj është vendosur në një pozicion të tillë lënda pla.sëse. Ka qenë pikërisht ky detaj që i ka shpëtuar jetën.