Vendoset përfundimisht, ja kur do të nisë viti i ri akademik


Sot është vendosur përfundimisht data se kur do të fillojë viti i ri akademik.

Ministrja e re Arsimit ka firmosur sot urdhrin që deklaron se viti i ri akademik 2020-2021 do të nisë në datën 2 nëntor.

Theksojmë se ky do të jetë një vit i veshtirë për të gjithë studentët për shkak të kushteve që ndodhet vendi nga koronavirusi.

Ata do të ulen në auditorë, duke respektuar masat e distancimit social si dhe ato të higjienës.