Vrau ish-kunatën mbrëmjen e djeshme, shpërthejnë komentet në facebookun e 31-vjeçarit, s’i lënë gjë pa thënë

Një ngjarje e rëndë tro.nditi mbrëmë Kamzën kur një 31-vjeçar vr.au ish-gruan e vëllait. Në rrjetin social “Facebook”, në adresën e vr.asësit, kanë shp.ërthyer koemntet për ngjarjen m.akabre.

Autori Agron Tanushi u largua menjëherë pas ngjarjes e ishte në arr.ati deri para pak orësh pasi është arr.estuar nga policia në Lushnje.

“O plehrë, ti do v.arur me kokë përpjetë. Ishalla v.des në burg o kafshë, o copë m… Të uroj me gjithë shpirt vd.ek.je të dh.imbshme”, shkruan një komentuese.

“O q.en bir qeni ti duhesh rrj.epur i gjallë!! Mos gëzofsh asgjë në këtë jetë e as në tjetrën!! I lënc shkretë gruan dhe fëmijët sic i le!!! K.riminel i p.ështirë!!!”, komenton një tjetër grua.

“Rr.acë kr.im.inelësh!! Kr.im.inelë që vrisni f.emrat e familjes!! Pthu!!!”, thuhet në një tjetër koment.