Largojini nga vetja urgjentisht këta 5 tipe meshkujsh përndryshe do t’ju ‘marrë’ lumi


Ka 5 tipe meshkujsh që nuk duhet t’i afroni pas vetes para se të jetë shumë vonë.

Narcizisti. Në rastin më të mirë, është shumë e lehtë për tu njohur (gjithnjë dëshiron të jetë në qendër; kërkon admirim të vazhdueshëm, kërkon dashuri nga të gjithë), por ekziston edhe një version jo aq i thjeshtë për t’u dalluar. Nga jashtë, në fakt, ai duket se është një person simpatik, i këndshëm dhe i dashur. Por pastaj, me një sy të kujdesshëm, identikit vazhdon kështu: së pari, ai është një snob. Ai ka një ndjenjë të vetë-rëndësisë dhe beson se ka një status të lartë. Narcizisti ka fantazi suksesi, fuqie, bukurie dhe sharmi dhe vazhdimisht kërkon gjysmën e përsosur, partnerin ideal.

“Çun mami”. Një mashkull i rritur që është gjithnjë i përqafuar me prindin duket paksa i çoroditur. Dhe nuk është se do të ndryshojë me kalimin e kohës, përkundrazi: marrëdhënia e butë me nënën është zakonisht diçka që bëhet gangrenore në vend që të zgjidhet. Kështu që gjithmonë do të jetë një person i tretë në cift. Mendimi i parë i tij do të shkojë gjithmonë tek ajo, numri një i tij është gjithnjë ajo. Ju gjithmonë do të jeni në vendin e dytë.

“Piter Pan i përjetshëm”. I riu i përjetshëm, ai me sindromën “Peter Pan” që ju e dalloni njëqind metra larg, është tipi tjetër i mashkullit prej të cilit duhet të largoheni. Ai nuk dëshiron të rritet, nuk dëshiron të marrë asnjë përgjegjësi, as në nivelin e jetës personale dhe as në atë të punës. Kështu që do të keni të bëni me një djalë të vogël shumëvjeçar shqetësimet e të cilit janë: miqtë, miqtë… dhe më shumë miq.

“Don Zhuan”. Burri simpatik i pashëm që ka fiksim të kënaqë të gjithë është një nga gurat më të neveritshme që ekziston. E dini pse? Sepse do ta bëjë jetën tuaj ferr, duke ”të çmendur”. Ai do të flirtojë më këdo që i del para, do të jetë si një “magnet” për gjininë femërore duke nxitur tek ju në çdo moment ndjenjën e xhelozisë.

Gënjeshtari patologjik. Këtu nuk po flasim për atë që herë pas here thotë një gënjeshtër të pafajshme, e cila i ndodh kujtdo. Në vend të kësaj, ne po drejtojmë gishtin drejt mitomanit, gënjeshtarit patologjik që tregon gjëra të pavërteta për të treguar të tjerëve se ai ka një jetë emocionuese, se ai ka jetuar përvoja të pabesueshme dhe aventura unike. Të jetosh pranë një personi të tillë është qartësisht e pamundur, sepse kurrë nuk do ta dini se çfarë është e vërteta, çfarë mendojnë ata, çfarë bëjnë në të vërtetë.