Mesazhi i fuqishëm i presidentit Trump


Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, është i bindur se situata e koronavirusit do të përfundojë shumë shpejt për të gjithë. Ai u shpreh se të gjithë bashkë do ta shtypim virusin.

“Plani im është shumë i thjeshtë. Ne do ta shtypim virusin dhe do të kthehemi atje ku ishim. Së bashku, ne do t’i japim fund kësaj pandemie, do të rindërtojmë ekonominë tonë dhe do të sigurojmë që të moshuarit tanë të mund të jetojnë jetë të lumtur, të sigurt dhe të shëndetshëm. Nën drejtimin tim, viti tjetër do të jetë, viti më i mirë, historikisht dhe ekonomikisht”, u shpreh Trump.