Shkoi në emision për të gjetur nuse, doli i fejuar dhe me të shkuar të errët. Mamaja e Andit ‘trondit’ mediat


Andi është një prej konkurrënteve më të perfolur në ‘Perputhen’.

Së fundmi në media përflitet se ai është i fejuar dhe se merret me punë të jashtëligjshme.

Lidhur me këtë lajm ka reaguar nëna e tij ku nëpërmjet një komenti në portalin që ka nxjerrë fotot, ajo ka shprehur revoltën. E ëma e Andit mohon vërtetësinë e lajmeve dhe thotë se ata që e kanë publikuar do të përballen me ligjin.