S’përmbahet “çifti” në mes të Tiranës, kryejnë marrëdhënie s*ksuale brenda makinës, para ministrisë (VIDEO+18)


Pamje +18 janë regjistruar mbrëmjen e djeshme përballë Ministrisë së Drejtësisë në Tiranë. Dy persona shihen teksa kryejnë marrëdhënie s*eksuale në mes të rrugës, brenda makinës.

Pamjet janë kapur nga një qytetare e rastësishme dhe janë dërguar në redaksinë e JOQ. Një një moment vajza e ka kuptuar që po filmohet dhe ngre kokën, por qytetarja e fik filmimin.

Kujtojmë se zona përballë Ministrisë së Drejtësisë është vendi i preferuar i disa vajzave apo edhe transgjinorëve që kërkojnë klientë./JOQ