E trishtë/ Humb jetën nga mbidoza grimierja e re shqiptare (FOTO)


Make-up artisja e njohur nga Kosova, Marigona Obërtinca ka ndërruar jetë ditën e sotme. Sipas mediave kosovare, ajo që është më e dhimbshme pas ndarjes nga jeta së saj është arsyeja që e çuar drejt vd ekjes

Bëhet e ditur se artisja kosovare ka vd ekur nga mbid oza. Ajo prej ditësh ishte shtruar në spital pas përdorimit të tepruar të lë ndëve nar kotike dhe nuk ka arritur të mbijetonte.

Sakaq, përdorimi i lëndëve nar kotikëve në Kosovë është në nivel shqetësues kohët e fundit. Sipas statistikat numri i përdoruesve të dr ogës po rritet dhe Kosova është duke u përballur me një problem shtesë, pas vi.rusit, përqindje e lartë e përdoruesve të lëndëve n arkotike.