Kredo Finance dhuron aparatura mjekësore për spitalin Infektiv COVID 1


Mund të sigurosh kredinë më të shpejtë dhe më të lehtë dhe njëkohësisht të ndihmosh në luftën kundër koronavirusit. Është mundësia që të ofron Kredo Finance, Institucioni Financiar i Mikrokredisë që në këtë periudhë të vështirë të pandemisë së koronavirusit ka zgjedhur të ndihmojë sistemin shëndetësor me pajisje dhe aparatura mjekësore, duke dëshmuar seriozitetin e kompanisë dhe përgjegjshmërinë sociale.

Kredo Finance ka menduar një skemë, për të ndihmuar financiarisht spitalin Infektiv COVID 1. Skema e ndihmës parashikon që të dhurohet 1 lek për cdo 100 lek kredi të dhënë gjatë Dhjetor 2020. Të ardhurat që do të sigurohen nga kjo skemë bamirësie do të shkojnë për blerjen e pajisjeve mjekësore që spitali Infektiv COVID 1 ka nevojë dhe që do ti zgjedhë vetë ai. Donacioni do të bëhet menjëhere në muajin pasardhës Janar 2021

Kredo Finance, kredia më e shpejtë online. Ja si aplikohet

Përvec përgjegjësisë sociale, që së fundmi Kredo Financë e demostroi me ndihmën e dhënë për spitalin Infektiv COVID 1, Institucioni Financiar i Mikrokredisë është mbështetja më e madhe për të gjithë ata që kanë nevojë për një financim të shpejtë dhe të lehtë. Pa procedura të gjata, pa burokraci dhe në ndihmë të klientëve, Kredo Finance vë në dispozicion teknologjinë për të realizuar të gjithë procesin e kredidhënies online dhe ju si klient, do të shkoni në degë vetëm për të tërhequr paratë. Por si mund të aplikohet? Në mënyrë që të sigurohet financimi i nevojshëm dhe paralel, edhe të ndihmohet në skemën e bamirësisë së menduar nga Kredo Financë për spitalin Infektiv COVID 1.

Gjithçka që ju duhet, është një kartë identiteti dhe aplikimin mund ta bëni online direkt nga telefoni ose kompjuteri juaj. Kredo Finance bën të mundur Kredinë më të shpejtë online! Tani është më e lehtë se kurrë. Me këtë kredi ju do të zbuloni se nuk ka nevojë për garanci, vetëm Karta juaj e Identitetit. Procedura është shumë e thjeshtë dhe përgjigja për kredinë tuaj vjen shumë shpejt, pothuaj menjëherë. Brenda 15 minutave ju do ti keni paratë tuaj në dorë. Dhe nëse jeni klient përsëritës, i gjithë procesi i aplikimit dhe i aprovimit zgjat vetëm 5 minuta. Dhe ju do ti merrni paratë tuaja direkt në llogarinë tuaj bankare pa pasur nevojë të vini në degët e Kredo Finance.

Gjithcka për klientin, pranë klientit dhe së bashku me të në ndihmë të atyre që kanë nevojë!