A do jetë sërish President? Meta e zbulon për herë të parë: Ja ku e shoh veten pas 2022


Së fundmi Ilir Meta ka folur për herë të parë në lidhje me të ardhmen e tij në politikë.

Ndër të tjera ai komentoi edhe se ku e sheh veten pas mbarimit të mandatit në korrik të vitit 2022.

Kreu i Shtetit tha se do të jetë gjithmonë në Shqipëri.

Pjesë nga intervista në News24

Pyetje: Zoti Meta, Ju, keni deklaruar shpesh herë sidomos gjate muajt të hetimit parlamentar ndaj jush, se do të jeni President i Republikës së Shqipërisë deri më 24 korrik 2022. Po pas kësaj ku e shihni veten zoti President?

Presidenti Meta: Unë, veten e shikoj gjithmonë në Shqipëri. Në mes të shqiptarëve dhe në shërbim të tyre.

Pyetje: A keni vullnet për ta vijuar punën përsëri si Kryetar Shteti?

Presidenti Meta: Unë, punoj çdo ditë me vullnet maksimal në shërbim të qytetarëve.

Pyetje: Për të qenë përsëri si kryetar shtetit?

Presidenti Meta: Për të qenë një shqiptar i mirë në radhë të parë, dhe i përgjegjshëm.