Blendi Fevziu tregon dhuratën që i bëri ambasadores Yuri Kim: Nuk ma pranoi, ma kthehu bashkë me…


Gazetari Blendi Fevziu ka treguar se për krushtlindje i ka bërë një dhuratë ambasadores amerikane Yuri Kim, por që ajo ia ka kthyer.

Ai tregoi se i dhuroi ambasadores 2 sumbulla të bëra me filigram, por ajo nuk ia ka pranuar për shkak se nuk ia lejon ligji amerikan.

“Para Krishtlindjeve i çova ambasadores amerikane një dhuratë modeste, që ishin dy sumbulla jeleku të bëra me filigram, që kanë një cmim modest. Pasi e mori dhuratën dhe pasi më falenderoi, më çoi një mesazh ku tha se nuk mund ta pranonte. Pasi më coi një letër zyrtare, më thotë që nuk mund ta mbajmë pasi ligji amerikan thotë që s’mund të pranojmë dhurata më shumë se 20 dollarë nga individi si dhuratë dhe 392 për person nga shtetet. Dhe e kthehu dhuratën me gjithë falenderimet”, tregoi Fevziu.