Debaton me familjarët, djali i vë zjarrin shtëpisë


Një i ri i ka vënë zja rrin shtëpisë pas debatit që ka pasur me familjarët. Ngjarja ka ndodhur në qytetin e Elbasanit.

Nga flaket kanë mbetur të asfiksuar dhe me plage disa nga familjarët të cilët po transportohen drejt spitalit te Elbasanit.

Policia ka mundur të ndërhyjë në kohë duke shoqëruar në komisariat djalin.