Epike/ ‘’Joe, ti e di që unë…” Zbulohet mesazhi që Trump i la Biden para se të largohej


Një mesazh i fundit i lënë nga Donald Trump për Joe Biden ka bërë bujë në mediat botërore.

“Joe, ti e di që unë fitova”, shkroi Trump pas inagurimit të Biden si president i 46 të SHBA.

Kujtojmë që Trump nuk ishte i pranishëm në ceremoninë e inagurimit të Biden, por megjithatë ai ka respektuar njërën nga tradditat në ndërrimin e pushtetit, duke i lënë këtij të fundit një letër.

Mediet botërore raportuan më herët se Trump i ka lënë një letër Biden në Zyrën Ovale, por që përmbajtja ishte sekrete.

Trump ka shmangur thuajse çdo traditë që përfshinte një transferim paqësor pushteti.

Ai nuk e priti Biden në Shtëpinë e Bardhë pas zgjedhjeve dhe nuk e përshëndeti atë në derën e përparme të rezidencës, përpara ceremonisë së inaugurimit.

  • foto galeri