Histori suksesi/ Vetëm 15 vjeç, njihuni me shqiptarin që punon në zyrën e Angela Merkel (FOTO)


Një histori suksesi vjen së fundmi nga Gjermania me protagonist një shqiptar.

Bëhet fjalë për Leonard Mulakun, i cili është vetëm 15 vjeç.

Ai njihet si një ndër  më të rinjtë që kanë mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel.

Sigurisht Gjermania njihet si një nga shtetet evropiane ku mundësia e arsimimit, punësimit, depërtimit në karrierë dhe formimit profesional është shumë e madhe.

Këtë mundësi më së miri duket se e ka shfrytëzuar Leonard Mulaku, i cili vjen nga Vushtrria dhe është zgjedhur “kancelari” më i ri praktikant në moshë, në Gjermani.

Ai është vetëm 15 vjeç dhe njihet si një ndër më të rinjtë që kanë mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel.