“Ishte vendim i momentit, por rezultati nuk…”, Ana e “PërPuthen” tregon për ndërhyrjen që bëri në buzë


Ana u shfaq me një ndryshim në pamjen e saj, ku menjëherë ranë në sy buzët që kishim më shumë volum.

Por fansat e “PërPuthen” duket se nuk e pranuan edhe aq pozitivisht këtë ndryshim të Anës, ndërsa në rrjetet sociale nuk munguan edhe krahasimet e pahijshme.

Në puntatën e sotme, Ana tha se kishte bërë një ndërhyrje në buzë, por shtoi se akoma rezultati nuk është aty ku duhet.

Ajo tha se nuk donte që buza të ishte kaq e fryrë, pro ky rezultat erdhi si rezultat i faktit se buza e saj ishte shumë e ndjeshme, por që është ende me dema dhe se do të ulen.

“Ishte një vendim i momentit, nuk e di, akoma nuk kam arritur në rezultatin që dëshiroj, doja më pak sepse buza ime ishte shumë e ndjeshme, nuk jam penduar, por nuk kam arritur në rezultatin përfundimtar, jam akoma me edema dhe ato do të ulen. Buza ime ishte shumë e ndjeshme dhe ndaj ndodhi kjo”, tha ajo.