Në gjendje jo të mirë shëndetësore, reperi i njohur shqiptar përfundon në spital (Foto)


Getinjo nuk është në gjendje të mirë shëndetësore.

Reperi shqiptar njoftoi ndjekësit e tij të shumtë në Instagram, se është sëmurë dhe aktualisht po merr serum.

Ai nuk tregoi se për çfarë bëhet fjalë përveç përshkrimit mbi foton e shpërndarë: “Ditë të sëmurë”.