“Të jetë rastësi vallë?!” Artan Hoxha nxjerr fotot që po bëjnë xhiron e rrjetit: Sali, dorëzo bllokun e Metës


Gazetari i njohur investigativ Artan Hoxha ka dalë me një reagim të fortë në rrjetet sociale.

Teksa publikon një foto të 6 janarit 2021 nga protesta e Capitol Hill në SHBA dhe një tjetër nga 21 janari 2011 në Shqipëri, Hoxha vë re një rastësi të dyshimtë.

“Djalli gjen menyrat e veta, per te qene prezent ne ngjarjet e rendesishme

Te jete rastesi valle???!!!

Ne foton e pare: “Djalli me brire” ne Kapitol Hill, 6 janar 2021.. me moton “Bajden, dorezo mandatin e vjedhur”…

Ne foton e dyte: “Djalli me brire” perpara kryeministrise 21 janar 2011.. me moton “Sali, dorezo bllokun e Metes”…”, shkruan Hoxha me ironi.

“Sali, dorëzo bllokun e Metës”/ Artan Hoxha publikon fotot