‘Të kam trajtuar si mbret, dhe i tillë do të mbetesh tek unë’, Kejsi uron Stresin në mënyrën më speciale


Një nga lidhjet më të komplikuara, ajo e reperit Stresi dhe bukuroshes Kejsi. Të bashkuar dhe shpesh të ndarë, ata janë një nga çifte më të komentuar të showbiz-it shqiptar.

Kejsi nga Kanadaja ka zgjedhur që urimin për Arkimendin ta bëjë publik në Instagram. Dhe pse një ditë e veçantë feste, Kejsi shprehet e trishtuar që ata asnjëherë nuk e kanë festuar një vit së bashku.

Fjalët e ëmbla nuk mungojnë, pasi dashuria duke që është e madhe. Në ato pak rreshta Kejsi i bën me dije këngëtarit se e ka mbajtur gjithnjë në zemër dhe e ka trajtuar si mbret, pavarësisht gjithçkaje që mund të ketë ndodhur në jetën e tyre.