Vetëm disa njerëz e kanë këtë shenjë në pëllëmbën e dorës, kjo është domethënia


Fati juaj është shumë më i thjeshtë për t’u zbuluar sesa ndoshta mendoni.

Chris Riley, nga Anglia, është një ndër parashikuesit më të njohur, i cila bashkëpunon me shumë personalitete të famshme. Vija e shkurtër e jetës tregon atë që të tjerët lehtë kanë ndikim në ju, rruga e gjatë jetësore tregon që keni shëndet të mirë dhe rrudhat do të thonë që do të ndryshoni drejtimin jetësor.

Linja e zemrës shënon jetën tuaj dashurore, ndërkaq linja e kokës tregon se çfarë personaliteti keni. “Shuplaka e majtë ofron shikim në fatin tuaj, ndërsa shuplaka e djathtë thekson veprimet dhe ngjarjet të cilat janë të mbështetura në zgjedhje, vendime dhe gjëra të cilat i bëni në jetë”, thekson parashikuesi.

Vija e jetës

Fillon midis gishtit të madh dhe gishtit tregues dhe shtrihet në hark drejt kyçit të dorës. Nëse keni cikël të gjatë jetësor, kjo tregon që keni shëndet të mirë dhe jeni person i ekuilibruar. Kjo gjithashtu tregon që jeni person i fortë dhe i vendosur dhe që do të punoni në arritjen e qëllimeve tuaja.

Nëse linja jetësore ju është e shkurtër, kjo tregon që njerëzit e tjerë munden lehtë të ndikojnë në ju. Kjo gjithashtu do të thotë që jeni burim i përkrahjes, shumica shpesh ju kërkojnë këshilla. Nëse në linjën tuaj jetësore ka ndërprerje, kjo mund të tregojë luf.të apo ndryshime, transmeton Lajmi.net.

Dhe që ndryshimet do të mund të ndodhin në situatën tuaj jetësore, në lokacionin apo në punën e re. Ndërprerjet gjithashtu mund të tregojnë traumën emocionale apo momentet stresuese. Mirëpo, nëse linja jetësore ju është e qartë, atëherë jeni i pavarur dhe i fortë dhe do të mund të përballni kohët e vështira.