Betonierja futet në kantierin e ndërtimit në Tiranë, vihet në rrezik punëtori


Siç shihet në një video e cila është bërë publike në rrjetet sociale, shihet se betonierja futet brenda në kantier duke vënë në rrezik dhe jetën e një punëtori që po kalonte aty.

Personi në fjalë ka qenë duke kaluar normalisht kur papritmas betonierja është ka çarë pjesë ku ishte e rrethuar kantieri dhe dhe është futur brenda.

Në pamjet shihet se personi që ishte afër betonieres ka shpëtuar mrekullisht për disa centimentra. Fatmirësisht edhe shoferi i mjetit të tonazhit të rëndë ka shpëtuar.

Siç duket dhe në foto ngjarja ka ndodhur në hyrje te liqeni Artificial, por mesa duke siguria në ndërtimet që po bëhen është zero.