“Do thyej televizorin” Nuk përmbahet Fation Kuqari, shpërthen keq ndaj konkurentes: Shumë antipatike


Fation Kuqari është një nga ish-konkurrentët më të njohur të “Përputhen”.

Duke qendruar për një kohë të gjatë në program, ai ka krijuar përshtypjet për secilin nga pjesëmarrësit.

Mesa duket vajza që Fatjoni preferon më pak është Sindi.

Ish-konkurrenti ka nxjerrë një foto të saj i revoltuar, duke i vendosur një emoji të madh në fytyrë.

Ai shton se Sindi i duket shumë antipatike dhe i vjen të thyejë televizorin kur e sheh.

“Booo nëse do e thyej TV, i vetmi person do të jetë për këtë… Shkatërrim nervash. Ndjesë të gjithëve se s’doja të reagoja fare, po shumë antipatike”, ka shkruar ai.

‘Booo! Do e thyej televizorin’, Fation Kuqari nuk përmbahet,