Pamje të mrekullueshme/ Moti i acartë ngrin Ujëvarën e Niagarës


Ditët e fundit, Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë përfshirë nga i ftohti ekstrem. Si pasojë e motit të ftohtë, kanë ngrirë disa lumene dhe liqenj.

Po ashtu, ka ngrirë edhe Ujëvara e Niagarës, duke krijuar kështu një pamje piktoreske që rrallë herë të jep kënaqësinë ta shohësh e ta shijosh në këtë lloj forme.

Pamjet e mëposhtme kanë qarkulluar me shpejtësi në rrjetet sociale.