“Lajm i mirë”/ Epidemiologu Alimehmeti publikon studimin e fundit


Lajm i mirë përcillet përmes një postimi në rrjetin social të Facebook të epidemiologut Ilir Alimehmeti.

Ai ka publikuar sot studimin e fundit të bërë publik nga Agjencia Italiane e Medikamenteve ku shprehet se kush e ka kaluar zyrtarisht kovidin kanë nevojë për një vaksinë dhe jo më parë se 6 muaj nga kalimi i kovidit.

Përmes postimit të tij, mjeku Alimehmeti thotë se ky vendim shkon në një lijë me parimet imunologjike, pra ata të cilët e kanë kaluar sëmundjen janë të mbrojtur.