Disa prej arsyeve pse femrat tradhtojnë


Ndonjëherë një shtrat, i cili duhet të jetë një ‘poligon’ i kënaqësisë, bëhet një makth për disa femra.

Për ta ndarë atë me “shëndet dhe lumturi”, sigurohuni që të mos bëni disa gabime fatale për marrëdhënien tuaj ose martesën më parë, transmeton KP.

Ju shikoni në telefon gjatë seksit – në këtë rast me të vërtetë nuk ju intereson, nëse është ndryshe, bisedoni me mjekun ose farmacistin tuaj…

Flasim pisët – ‘hëm’… kjo mund të jetë një thikë me dy tehe, pasojat mund të jenë të pallogaritshme.

Pa paralojë – asnjëherë! Kjo “kruajtje e thatë” mund të ketë efekt vetëm që të mos t’ju dojë më kurrë.

Në të njëjtën kohë, në të njëjtin vend – kjo rutinë do të dështojë dhe nëse nuk dëshironi që partneri juaj të përfundojë në një shtrat tjetër, urgjentisht përfshini kreativitetin.