“E kemi ne në dorë” Astrologia shqiptare që ka studiuar në SHBA parashikon se kur do jetë fundi i pandemisë


Astrologia shqiptare Laura Bilali, e cila ka studiuar në SHBA për këtë fushë, ka qenë e ftuar pasditen e djeshme në programin “Rudina”.

Ndër të tjera, ajo ka bërë dhe një parashikim se kur mund të përfundojë pandemia e COVID19.

Astrologia u shpreh se nëse njerëzit nuk tregohen të kujdesshëm dhe nuk zbatojnë distancën apo nuk vendosin maskat, pandemia mund të zgjasë deri në 2023.

“E kam studiuar dhe kam pasur komunikim edhe me astrologë të tjerë dhe sipas tyre më 11 Janar ka ndodhur një datë shumë e rëndësishme që numërohet se ka mbaruar pjesa e Covidit, por  sipas hulumtimeve që kam bërë unë dhe sipas pjesës të yjeve dhe të Hënës, nëse nuk tregohemi të kujdesshëm dhe nëse nuk i mbajmë maskat dhe distancën, Covidi mund të zgjasë deri në 2023. Nëse jemi të kujdesshëm, mund të ikë që këtë vit, por nëse nuk jemi të kujdesshëm mund të qëndrojë deri në 2023, e kemi ne në dorë”, tha Laura.