“Flatrat e Veriut”/ Rama zbulon emrin e aeroportit të Kukësit-video


Kryeministri Edi Rama në një video të postuar në facebook , zbulon se aeroporti i Kukësit do të quhet “Flatrat e Veriut”.

Rama edhe më herët ka thënë se dhe pak ditë na ndajnë nga hapja e tij.

Ndërsa të parët që do zbresin do jenë kuksianët nga Londra që e kanë sharë më shumë kryeministrin, siç Rama vetë e ka thënë.