Manastirliu: Ja sa arsimtarë janë vaksinuar në Shqipëri


Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka zbuluar se deri më sot janë vaksinuar 25 mijë e 720 arsimtarë ndaj COVID-19 në Shqipëri.

Manastirliu thotë se procesi vijon pa u ndalur, dhe vendi po i afrohet dritës në fund të tunelit.

STATUSI NGA OGERTA MANASTIRLIU

#Vijojmë pa u ndalur me planin tonë të vaksinimit masiv

Çdo ditë e më shpejt jemi duke iu afruar dritës në fund të tunelit.

#ShqipëriaBuzëqesh