Të akuzuar për vra sjen e Gentian dhe Nezir Beqirit, dosja e Ardian dhe Florenc Çapja i kalon SPAK


Dosja penale në ngarkim të Ardian Çapja dhe Florenc Çapja ka kaluar në SPAK.

Ardian Çapja u arrestua më 29 mars në Elbasan, ndërsa nipi i tij, Florenc Çapja është ende në kërkim nga policia.

Xhaxha e nip, akuzohen për vrasjen e Gentian Beqirit dhe babait të tij Nezirit në 2012.

Në gjurmët e tyre, policia ka rënë falë dëshmisë të penduarit të drejtësisë, Ervis Bardhi, i cili mes të tjerash, ka thënë se Ardian Çapja i kishte ofruar 50 mijë euro për vrasjen e Gentian Beqirit dhe babait të tij Nezirit.