5 arsye pse puna nga shtrati na bën më shumë dëm, sesa mirë


Tundimi për të punuar në një mjedis të rehatshëm – veçanërisht ai i rrethuar nga jastëkë me gëzof dhe çarçafë të butë – mund të jetë i vështirë për t’i rezistuar.

Disa do të thoshin gjithashtu se puna nga shtrati i tyre ndihmon në zvogëlimin e ankthit dhe nxit krijimtarinë. Por vendosja e punës në vendin tuaj të gjumit mund të sjellë më shumë dëm në shëndetin tuaj fizik dhe psikologjik se gjithçka tjetër.

Bright Side ndan 5 arsye pse kthimi i shtratit tuaj në një zyrë mund të mos jetë një ide e mirë.