Cilin libër zgjidhni? Do t’ju tregojë rrugën që do t’ju çojë drejt suksesit


Çfarë libri keni zgjedhur?

Nëse keni zgjedhur:

Nr. 1

Të gjitha vendimet duhet të zgjidhen nga ju. Jepi vetes kohë dhe hapësirë ​​për të gjetur përgjigje brenda vetes. Në këtë pikë, ju mund të jeni të rrethuar nga shumë ndikime të jashtme dhe kjo mund t’ju ndalojë të dëgjoni zemrën tuaj. Ndoshta gjithçka që ju nevojitet tani është një dhomë e qetë, stilolaps dhe letër për të shkruar mendimet dhe ëndrrat tuaja.

Nr. 2

Ju mund ta shikoni jetën tuaj në një mënyrë të re. Nuk ka nevojë të frikësoheni nga e panjohura ose ndryshimi. Frika lind kur kemi frikë se mos humbasim atë për të cilën jemi të lidhur.

Shpesh harrojmë se e kemi arritur këtë pa gjithçka që kemi. Trupi ynë është gjithashtu dhurata jonë. Eshtë e natyrshme ta mbash atë dhe të identifikohesh me të.

Por është gjithashtu e dobishme të kujtojmë se kurrë nuk kemi probleme me të cilat nuk mund të merremi. Nëse nuk jeni të sigurt për sigurinë tuaj fizike ose emocionale, përfytyroni një flluskë mbrojtëse të energjisë rreth jush. Për më tepër, thjesht mund të imagjinoni se është e padukshme për ata që mund t’ju dëmtojnë.

Nr. 3

Ky është një mesazh për t’u kthyer në fillim të gjithçkaje. Ndiheni sikur po filloni nga e para ose duhet të filloni nga e para për shkak të dështimeve të fundit.

Çdo udhëtim i ri do të shërbejë si një gjë e mirë për rritjen tuaj, duke ju sjellë më pranë autoritetit më të lartë në të cilin ne besojmë.

Filloni udhëtimin tuaj me një frymë emocionesh, dashurie dhe besimi. Hapi juaj i parë është thjesht të lejoni veten të filloni diçka të re.

Nr. 4

Kjo është një tendencë e natyrshme të përqendrohemi në ato që na mungojnë: paratë, koha e lirë, relaksimi, pak luks, ushqim i mirë apo ndoshta edhe punë më e mirë dhe kushte më të favorshme jetese.

Matjet tona të jashtme të vlerës personale (posedimi, puna, titulli, paratë) mund të mos pasqyrojnë saktësisht vlerën e vërtetë të talenteve, përpjekjeve dhe synimeve tona. Ajo që duket e papërshtatshme për ne mund të duket ekstravagante për të tjerët dhe anasjelltas!

Nëse ndieni se diçka po mungon dhe jeni mbërthyer në atë ndjenjë, provoni të ndryshoni energjinë dhe vëmendjen tuaj./ bota.al