I martuar në Gjermani? Mevlani tregon si qëndron e vërteta


Lajmet se Mevlani është i martuar në Gjermani ‘zien’ në rrjet këto kohë.

Në fakt vetë Mevlani e pranoi dhe tha se ka qenë i martuar po për letra, dhe se Ledjana ka qenë e informuar për këtë gjë.

Kujtojmë se në mars, pas shumë takimesh Ledjana dhe Mevlani u deklaruan vetëm për njëri-tjetrin në “Për’puthen”.

ashmë marrëdhënia mes tyre është akoma më e fortë dhe dita ditës dyshja afrohen akoma më shumë bashkë.