Nuk do e besoni! Kompanitë fituan pa fund nga këto filma, por jo aktorët!


Aktorët e njohur marrin një pagë mbresëlënëse për punën e tyre për një arsye.

Ata duhet të durojnë net pa gjumë, të kalojnë orë të gjata pune dhe të plotësojnë kërkesa të larta për sa i përket pamjes së tyre. Këto janë vetëm disa sfida me të cilat duhet të përballen në profesionin e tyre.

Sigurisht, jo të gjithë arrijnë menjëherë një nivel të lartë kompensimi, por aktorët e famshëm shpesh marrin çeqe multimilionëshe.

Sidoqoftë, ndonjëherë ata duhet të punojnë për pagën minimale dhe këto role me pagë të ulët bëhen më të suksesshmit në karrierën e tyre dhe qëndrojnë në kujtimet e shikuesve për një kohë të gjatë.