Shihini dy herë këto foto! Nuk janë ashtu siç duken


Ndonjëherë një fotografi nuk është aq e mirë dhe ne duhet të kontrollojmë çdo milimetër të figurës të paktën 3 herë për ta kuptuar atë.

Një perspektivë e keqe dhe një kënd i gabuar janë përzierja perfekte për të mashtruar sytë tanë për të besuar se po shohim diçka larg realitetit.