TIA jep njoftimin e rëndësishëm: Kush mund të udhëtojë dhe çfarë duhet të keni parasysh


Tirana International Airport ka njoftuar se cilat janë  20 fluturimet e konfirmuara për ditën e Enjte.

TIA u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës ndërsa kujton se maskat janë të detyrueshme.

Më tej në njoftim thuhet se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse.

Njoftimi

Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim

Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Piza dhe kthim

Israir Air – Tiranë – Televiv dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Dortmund dhe kthim

Fly Dubai – Tiranë – Dubai dhe kthim

Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim

Wizz Air – Tiranë – Mulhouse dhe kthim

SkyUp – Tiranë – Kiev dhe kthim

Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës ndërsa maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit, sipas vendeve pritëse.