Çfarë nuk u pa nga Kuvendi/ Puthje e perqafime pas shkarkimit të Metës, kush është deputeti që u gëzua më shumë


Pamjet që nuk u panë/ Puthje dhe përqafime në Kuvend pas

Pamjet që nuk u panë/ Puthje dhe përqafime në Kuvend pas

Pamjet që nuk u panë/ Puthje dhe përqafime në Kuvend pas

Pamjet që nuk u panë/ Puthje dhe përqafime në Kuvend pas

Pamjet që nuk u panë/ Puthje dhe përqafime në Kuvend pas

Pamjet që nuk u panë/ Puthje dhe përqafime në Kuvend pas

Pamjet që nuk u panë/ Puthje dhe përqafime në Kuvend pas