Pema pritet përgjysmë pasi u kthye në “mollë sherri” mes fqinjëve


Një çift nga Anglia ka gjetur një zgjidhje krejt të pazakontë për t’i dhënë fund problemit që pati me fqinjët. Pema që ndodhej mes shtëpivë ka qenë molla e tyre e sherrit.

Graham dhe Irene Lee vendosën që të prisnin pemën 25-vjeçare në gjysmë duke hequr të gjitha degët që ndodheshin në anën e tyre.

Fqinjët thonë se çifti ankohej se pema i pengonte dhe se zogjtë që qëndronin në të bënin shumë zhurmë.

Pamja në rrugë e Google e pemës para se të pritej në gjysmë. Një mosmarrëveshje fqinjësore në Sheffield ndezi debate në shfaqjen Jeremy Vine të Channel 5 pasi një pemë u pre në gjysmë. Shikoni SWNTree historinë SWNS. Gjatë programit, u zbulua se pema ishte përgjysmuar me përpikmëri pas një? fqinji, nga zona e Waterthorpe, nuk i pëlqente degët e pemës që vareshin mbi rrugën e tyre. Një burrë që dëshironte të mbetej anonim tha që u pre në gjysmë të Premten pasdite dhe të dy fqinjët kishin rënë dakord për këtë, pasi një person donte të mbante pemën në gjysmën e tyre, por tjetri nuk e bëri.

“Kohët e fundit ka pasur disa zogj në pemë. Ata filluan duke vendosur shkopinj të zinj në pemë për të ndaluar zogjtë. Fundjavën e kaluar thanë se do të merrnin dikë për ta prerë dhe në iu kërkuam të mos e bënin.”, tha fqinji i tyre.

Pema e copëtuar në qendër të mosmarrëveshjes fqinje në Sheffield, 23 qershor 2021. Një mosmarrëveshje fqinjësore në Sheffield shkaktoi debat në shfaqjen Jeremy Vine të Channel 5? Pasi një pemë u pre në gjysmë. Shikoni SWNTree historinë SWNS. Gjatë programit, u zbulua se pema ishte përgjysmuar me përpikmëri pas një? fqinji, nga zona e Waterthorpe, nuk i pëlqente degët e pemës që vareshin mbi rrugën e tyre. Një burrë që dëshironte të mbetej anonim tha që u pre në gjysmë të Premten pasdite dhe të dy fqinjët kishin rënë dakord për këtë, pasi një person donte të mbante pemën në gjysmën e tyre, por tjetri nuk e bëri.